Κάντε κράτηση:

Καλωσορίσατε στο εστιατόριο Αρετούσα

Η ιστορία μας

Το «Αρετούσα restaurant» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με κρητική παραδοσιακή κουζίνα που άνοιξε τις πόρτες του το καλοκαίρι του 2006. Βρίσκεται σε παραθαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά του νομού Χανίων σε μια μικρή και ήσυχη κωμόπολη, την «Κίσαμο».

Πολύ κοντά στο εστιατόριο μας θα βρείτε τις δημοφιλέστερες παραλίες της Κρήτης, όπως τα Φαλάσσαρνα, το Μπάλο αλλά και νοτιότερα, το Ελαφονήσι.

Παράγουμε & δημιουργούμε νόστιμες αξίες, εκμεταλευόμενοι τα προϊόντα που μας προσφέρει η γη.

Ένα από τα βασικότερα συστατικά των πιάτων μας είναι, αν μη τι άλλο, το κρητικό ελαιόλαδο απευθείας από τους ελαιώνες του τόπου μας. Φυσικά δεν παραλείπουμε τα φρέσκα λαχανικά και μυρωδικά του κήπου μας που εναρμονίζονται εξαιρετικά σε κάθε μας πιάτο.

Έπειτα δε μπορούμε να μην πούμε για τις αγνές πρώτες ύλες, όπου αναφερόμαστε για τα κρητικά γαλακτοκομικά προϊόντα του τόπου μας, το φρέσκο κρέας, αλλά και φυσικά τα φρέσκα θαλασσινά του κόλπου μας. Καθημερινά θα βρείτε στο μενού μας τη μεγάλη ποικιλία των παραδοσιακών μας πιάτων, αργομαγειρεμένα για το καλύτερο αποτέλεσμα και με μεράκι για την καλύτερη γαστρονομική εμπειρία.Τέλος, σε εμάς θα βρείτε μεγάλη ποικιλία κρασιών από τους αμπελώνες της Κισάμου για να συνοδεύσετε το γεύμα σας.

Στο εστιατόριο μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ορεκτικά, κυρίως πιάτα αλλά και επιδόρπια για να ολοκληρώσετε το γεύμα σας.

Gallery φωτογραφιών